Kulturkompasset | critics of culture events

Åpningskonsert – Vigeland Museet, Oslo


Åpningskonsert – Vigeland Museet, Oslo

Sommer 2016

ELISABETH TEIGE og GEIR HENNING BRAATEN

Elisabeth Teige, sopran, åpner sommerkonsert serien i Vigeland Museet sammen med pianisten Geir Henning Brraten som i år kan feire 50 års jubileum som pianist. De presentere et program med verker av Schumann, Grieg,

Elisabeth Teige, sopran, åpner sommerkonsert serien i Vigeland Museet sammen med pianisten Geir Henning Brraten som i år kan feire 50 års jubileum som pianist. De presentere et program med verker av Schumann, Wagner, Sibelius og Grieg,

OSLO/NORGE: Det er en stor glede for Ole Bøhn å kunne ønske velkommen til årets serie i Vigeland-museet. I sommer vil det bli avholdt 11 konserter i museets borggård med noen av våre fineste norske og utenlandske musikere. 

Først ute er sopranen Elisabeth Teige som hadde en sensasjonell debut som Senta i Wagners Hollenderen på Den Norske Opera søndag 19.juni kl. 14.. Dette har ført til ytterligere engasjementer på operaen og på store operascener rundt i Europa. Hun har satt sammen et program med arier og sanger av Wagner, Schumann, Sibelius og Grieg.
Geir Henning Braaten kan i år feire sitt 50 års jubileum som en av Norges fremste pianister.

Geir Henning Braaten kan i år feire sitt 50 års jubileum som en av Norges fremste pianister.

Som medspiller har hun pianisten Geir Henning Braaten som i år feirer sitt 50 års jubileum som pianist. Helt siden debuten har han tilhørt eliten av norske pianister som blant annet  har vunnet 1. pris i Prinsesse Astrids Musikkonkurranse og medalje i Debussy-konkurransen i Paris,samt Midem prisen for sin innspilling av samtlige klaververker av Grieg.
Billetter a kr. 200 selges ved inngangen fra kl. 12 konmsertdagen. Vi anbefaler å være ute i god tid for å sikre seg billett. Dørene til borggården åpnes kl. 13:30.
Velkommen til denne konserten og til mange flere denne sommeren ! 
Tagged as: , , , , ,