Kulturkompasset | critics of culture events

Color Line med topp underholdning


Gratis show i verdensklasse

Klassiske pop-hits, høydepunkter fra verdens beste musikaler og fransk cabaret: Når solen går ned, skrus underholdningen på!

På vei mellom Oslo og Kiel er du gjest på et flytende underholdningspalass, fylt av show, musikk og dans.

Vi opplevet Color Line shovene for et par år siden mellom Oslo-Kiel-Oslo og var meget imponert over den høye kvalitative standarden, dette er proft.

Show i verdensklasse på Color line

Color Line er lastet med topp

underholdning.

Både Color Fantasy og Color Magic byr på fargesprakende show to ganger hver kveld i den store teatersalen. Showene er gratis, og det er ulike show som går på sydgående og nordgående seiling
. Du kan nyte artister og dansere av høy klasse, og når den forestillingen er over, blir scenen til et gyngende dansegulv. Velkommen, «night fever»!

Artistene som underholder ombord er i toppklasse, og det settes selvsagt opp nye show fra år til år. Forestillingene produseres av bransjeveteranene i 2Entertain som har lang erfaring fra musikaler, teatre, kabareter, farser, familie- og soloopptredener.

Kjærlighetscruise

Om bord på Color Magic kan du glede deg av showet ”Loveboat”. Dette showet handler om kjærlighet og møter mellom ulike mennesker om bord – i en maritim atmosfære. Matroser, jenter i sjømannskostymer, kapteiner og flotte passasjerer i en herlig oppsetning. Showet tar deg med på en musikalsk reise, og du vil oppleve alt fra humoristiske innslag til storslagne ballader som treffer deg midt i hjertet.

 

Magiske show

På vei tilbake fra Kiel ryddes scenen for et nytt show – ”Yes, It’s Magic”

36PREVENTION How long does cialis take to work? and outcome realities. Patient and partner expectations,.

. I skipets navn tar showet deg inn i magien med overraskelser, spenning og livets mirakler. Du vil blant annet høre Queen’s ”It’s a kind of Magic”, ”Bohemian Rhapsody” og ”Don’t stop me now”. Artistene framfører musikk, dans og akrobatikk i et flott og spektakulært sceneshow.

Musikalske temacruise

Er du glad i jazz, blues eller dansemusikk? Da bør du sjekke ut Color Lines musikalske temacruise! Flere ganger i året stiller gamle, kjente og kjære band, artister og underholdere på scenene om bord på Color Fantasy og Color Magic med musikken du elsker.

Foretrekker du mer intime scener eller å danse? Øverst på skipet, forut på dekk 15, ligger Observation Lounge. Dette er skipets høyeste punkt, og her kan du nyte den spektakulære utsikten til dempet livemusikk – og kanskje by et nytt bekjentskap opp til dans?
På kveldstid finner du også livemusikk i pubene Donkey og Monkey og i barene Cosmopolitan og Metropolitan. Ønsker du mer trøkk i bassen, kan du slippe deg løs i diskotekene, hvor DJ-en spiller heftig dansemusikk i to etasjer, langt ut i de små timer.

Color Line

Tagged as: , ,