Kulturkompasset | critics of culture events

FRAM Oslo


FRAM OSLO

Møt våren og sommeren med norsk design

Beundret av Tomas Bagackas
. Fotos Jil Yngland

Delikat Grey Ull Pledd fra FRAM OSLO.

Delikat Grey Ull Pledd fra FRAM OSLO.

OSLO/NORGE: Her prater vi ikke om Fram museet på Bygdøy, men om noe, som kanskje de iblant forfrosne sjømennene på FRAM hadde gledet seg over på en kall eller kjølig dag eller kveld, nemlig lekre ull pledd, designet av Andreas Engesvik. 

Du skal ikke sove bort sommernatta….

Våren og sommeren er like rundt hjørnet, og mange ser frem til sene kvelder ute i den lyse sommernatta. Men om det norske klimaet gjør at du helst vil trekke innendørs, kan det være lurt å ha noen varme pledd på lur.

Bunadspleddene er laget av 100% ren ull
. De er myke, og de klør ikke. Pleddene, som veves på Grinakervev på Hadeland, setter et vakkert preg på interiøret med sine friske farger, enten du går for et ensfarget pledd eller et av de tradisjonelle Bunadspleddene. I alt kommer de i 8 forskjellige pledd inspirert av ulike bunader, og 8 ensfargede pledd
.

Årets høydepunkt

Med våren og sommeren står også årets høydepunkt for mange med bryllup, konfirmasjon eller barnedåp. Bunadspleddene er et ettertraktet produkt som ofte står høyt på ønskelisten, og en perfekt gave som kan bli satt pris på livet ut. Pleddene, som er designet av Andreas Engesvik, og inspirert av Norges praktfulle bunader, har vært en suksess siden lanseringen i London høsten 2012
.

Lekkert Beige ullpledd fra FRAM OSLO

Lekkert Beige ullpledd fra FRAM OSLO

Basert på norske tradisjoner har de fargerike pleddene blitt en moderne klassiker, og er et produkt som er kommet for å bli. Produktet tiltrekker seg både en yngre og en eldre målgruppe.

Fram Oslo

Fram Oslo er et nytt Skandinavisk møbel og interiør designmerke med norsk signatur. Fram Oslo ønsker å tilby moderne bærekraftige kvalitetsprodukter som vil vare i generasjoner. Bunadspleddet, som selskapet tok over rettighetene til høsten 2016, er det første produktet fra Fram Oslo.

Gjennom god design ønsker Fram Oslo å utgjøre en forskjell på flere plan. Fram Oslo jobber for en bærekraftig fremtid, og har derfor valgt å gi 15 prosent av overskuddet til UNICEF sitt arbeid for verdens barn.

ANDREAS ENGESVIK

Andreas Engesvik er utdannet innenfor design og kunsthistorie

potential benefits and lack of invasiveness. Historically, cialis generic on your partner relationship?”.

. Etter endt utdannelse i 2000 etablerte Andreas designvirksomheten Norway Says. Seks år senere gikk han solo med et  designstudie i eget navn, som jobber med alt fra møbler og bordservice til industrielt design for kunder som littala og Muuto. Han har også designet for berømte Georg Jensen i Danmark.

Andreas Engesvik er en av Norges berømte designere, med stor alsidighet og renhet i sitt produktsoekter. Nå med delikate pledd. Foto fra Engesviks hjemmeside.

Andreas Engesvik er en av Norges berømte designere, med stor alsidighet og renhet i sitt produktsoekter. Nå med delikate pledd. Foto fra Engesviks hjemmeside.

Pledd mrk. VestAgder fra Fram Oslo

Pledd mrk. VestAgder fra Fram Oslo

www.framoslo.com

Facebook.com/framoslo

Instagram: @framoslo

Link to Kulturkompasset official statistic: kulturkompasset.com/webalizer/index.html

Tagged as: , , , , , , ,