Kulturkompasset | critics of culture events

Tid for ville vekster i hage og grøntanlegg


Tid for ville vekster 

Tid for ville vekster i Hagen. Inspirasjonsbok for alle hage interesserte og hage eiere. Wigmostad & Bjerke Forlag

Tid for ville vekster i hager og grøntanlegg. Inspirasjonsbok for alle hage interesserte og hage eiere. Vigmostad & Bjørke Forlag

OSLO/NORGE: Ville norske planter er bestandige og egner seg godt til bruk i hagen. Denne boken viser deg hvordan. 150 av våre vakreste og mest nyttige arter blir utførlig beskrevet.

Alle som er interessert i at det er grønt og fargerikt omkring oss, og nyter blomster duften, i kotrast til duften av eksos og utslipp, gleder seg når vi kan oppleve plante vekster i våre omgivelser, også den typen vekster, som man kanskje i utgangspunktet betegner som Ville vekster. Så langt finnes det svært mange hagebøker, noen bra, andre overfladiske, hvor hovedvekten er lagt på bildemateriell, skisser av hvordan hagen kan bygges opp. Imidlertid, for de av oss, som ønsker å kunne ha en hage eller et grøntanlegg, hvor man kan like at der i noen deler av dette kan være Ville dele, da er en slik bok meget velkommen, som en rettningsgiver og inspirator.

Viltvoksende

Viltvoksende planter kan erstatte arter som ikke forekommer naturlig i Norge og bidra til å styrke norsk vegetasjon
. Viltvoksende arter er tilpasset vårt klima, jordsmonn, fuktighet, sol og skygge.

Det finnes både vintergrønne og løvfellende trær og busker, høye, lave og krypende

dysfunction problems (e.g. premature ejaculation),events that are regulated by corporal smooth muscle cheap viagra.

. Frodige klatreplanter med duftende blomster, urter og gress som gir et vakkert bunndekke, planter med spesielle farger og frukter, krydder- og matplanter, og viktige pollen- og nektarplanter for bier og humler.

Mange muligheter

Mulighetene er mange, det er lett å gjennomføre og plantene kan stå i år etter år! Det er både morsomt og spennende å sanke planter, plantedeler og frø fra naturen og drive frem egne planter. Du kan også kjøpe ferdige planter av viltvoksende og lokalt materiale som bringer naturen inn i hagen. Men da må du kunne sette pris på uventede resultater og vekstformer med store variasjoner!

Ville vekster for hager og grøntanlegg, ISBN 9788241912177, kr 449,- , i salg nå.

www.vigmostadbjorke.no

Tagged as: , , ,