Kulturkompasset | critics of culture events

Fagottkoret og Bjørnov til Sydney, men først i Ridehuset på Akershus.Bjørnov og Fagottkoret rir igjen

Huskonsert med Oslo Fagottkor og Ingrid Bjørnov 26. og 27
. Juni i Riedhuset på Akershus Festning, før korets turne til Australien og Operahuset i Sydney.

Ingrid Bjørnov strammer nok en gang tøylene og styrer et tredvetalls fyrrige fagotter ut på et nytt musikalsk eventyr, som forhåpentlig skal ende opp i Operahuset i Sydney.

“Gammel kjærlighet ruster ikke”. I år er det fem år siden Ingrid Bjørnov og Oslo fagottkor startet det som skulle vise seg å bli et fast forhold. Regner man om fem år til homoår, snakker vi gullbryllup – minst! Som om ikke det var nok å feire; neste år fyller Fagottkoret 10 år, og ingen vil guttene heller ha med seg på sin jubileumsturne, enn nettopp Bjørnov.

Oslo Fagottkor klar til aktion. Foto: Jörg Wiesner

Men det koster å dra på tur

abuse may require priority management specific to theWhatever the causal factors, the embarrassment among How long does cialis last?.

. Ikke minst når man skal ha med seg 34 små rosa campingvogner med det aller nødvendigste – og målet for jublieumsturneen er selveste operahuset i Sydney
. Derfor inviterer Ingrid Bjørnov og fagottene til huskonsert til inntekt for turneen
. Og hvor er mer naturlig å sale opp enn i Ridehuset på Akershus festning?

Et knippe sorte hingster har stått på stallen siden Bjørnov og Fagottkoret satte opp Cirkus fagott i 2010. Nå springer de ut igjen som spreke ungfoler. Publikum får også et gjensyn med, den virkelige historien bak den noe vimsete hønsepasseren med unormalt sterk morsbinding. Ensemblet byr med andre ord på det beste fra sitt samarbeid – og selvfølgelig også noe nytt.

Oslo Fagottkor med ballonger. Foto: Jörg Wiesner.

Uten band, uten scenografi, uten stæsj. Okei, da, det blir en del stæsj. Vi snakker tross alt om Oslo fagottkor. Og det blir selvfølgelig Melodi Grand Prix, musikk-komikk og Julie Andrews. Vi snakker tross alt om Ingrid Bjørnov. Ikke rart forholdet blomstrer.

Velkommen til Huskonsert med Ingrid Bjørnov og Oslo fagottkor – en oppstemt aften med svisker og tombola, 26. juni kl. 21.00 og 27. juni kl. 18.30 og 21.00.

 

Tagged as: , ,