Kulturkompasset | critics of culture events

Åpen dag i Operaen


Velkommen til Åpen dag i Operaen

OSLO/NORGE: Ballettklasser for barn og voksne, omvisning i Operaens mange rom og prøve på ballettenManon er blant postene under åpen dag lørdag  22. august.

Har du lurt på hvordan det er å være danser, eller vil du se hvordan man lager parykker, masker, sko og kulisser? Da er det bare å finne veien til Operaen på lørdag. Hele huset tas i bruk når det inviteres til Åpen dag, og det bys på smakebiter på sesongen som så vidt er i gang.

Åpen dag i Operaen 22 
. August, foto Jörg Wiesner

Åpen dag i Operaen 22. August, foto Jörg Wiesner

Også i år gjøres Åpen dag mulig gjennom sjenerøst bidrag fra Den Norske Opera & Balletts hovedsamarbeidspartnere: Det Norske Veritas, DNB, OBOS, PwC, Statkraft og Volvo Car Norway.

Programmet løper fra kl.10 til 16. På Scene 2 er det åpen prøve på balletten Manon, og elever fra Ballettskolen danser utdrag fra jubileumsforestillingen.

I foajeen signerer dansere fra Nasjonalballetten tåspiss-sko, mens Barnekoret, musikere og sangsolister holder små konserter

orgasm) increases the tone of the helicine arteries and the generic cialis Myelodysplasia (spinal bifida).

.

I formidlingssenteret blir det Mini-Carmen for barn og mulighet til å møte operasjef Per Boye Hansen og ballettsjef Ingrid Lorentzen. Backstage arrangeres det scenografiverksted for voksne og barn, og du kan få møte dansere i Nasjonalballetten. Gjennom hele dagen tilbys omvisninger rundt på huset. Alle arrangementer er gratis og åpne for alle og passer for hele familien, men enkelte av aktivitetene krever forhåndspåmelding.

Foajeen åpner kl. 10 og første omvisning starter kl. 10.30.

Se fullt program: http://operaen.no/Forestillinger/apen-dag-host-15/

Operaen i Oslo, foto Henning Høholt

Operaen i Oslo, foto Henning Høholt


Tagged as: , , ,